Je hoeft niet perfect te zijn, wel gelukkig

Kerstactie

Soms zitten geluksmomentjes in hele kleine dingen.

En daar kun jij bij helpen!

Doe mee met de XONAR kerstactie!

XONAR biedt hulp en ondersteuning aan kinderen, jongeren en gezinnen die dat nodig hebben of waarvoor een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving niet vanzelfsprekend is. Dat doet XONAR met veel professionals en vooral met veel passie en toewijding.

Als Vrienden van XONAR willen wij ons vooral inzetten om net dat beetje extra mogelijk te maken. De Kerstactie is daar een mooi voorbeeld van.

Bekijk de video

Vivian Lataster,

vriend van XONAR:

‘Ik besef, zeker nu ik zelf moeder ben, dat niet elk wiegje in een veilige en liefdevolle omgeving staat. Soms zijn de omstandigheden gewoonweg niet ideaal om welke reden ook.

Zullen we samen alle kinderen, pleeggezinnen of jongeren bij XONAR een cadeautje geven? Voor ons misschien vanzelfsprekend, voor hen een geluksmomentje. Doe je mee? Ik stuur je een persoonlijk bedankje!’

Goede start!

Binnen XONAR begeleiden wij jongeren naar een zelfstandig leven. Bij zo een nieuwe start of nieuw begin kunnen ze best een beetje hulp gebruiken. Maar dat geldt ook voor de vrouwen uit onze vrouwenopvang & hulpverlening die zelfstandig gaan wonen. Hele basale dingen kunnen dan echt het verschil maken!

Doe mee en geef ze een goede start!

De wereld van digitalisering

In deze tijd van digitalisering is het hebben van een laptop of ipad geen luxe maar een noodzaak. Dat hebben we zeker gemerkt in het voorjaar toen kinderen massaal digitaal les kregen. Niet iedereen was hierop voorbereid en we hebben als XONAR halsoverkop een laptop actie opgezet. We zijn er nog niet en daarom het ultieme kerstcadeau voor onze jongeren. Geef jij er een cadeau?