21-11-2022

Proeverij voor OmiVista Projector XONAR Limbricht

Op woensdag 7 december en maandag 12 december 2022 organiseert Rotaryclub Sittard-Geleen Deux Villes samen met Brasserie Ollie’s een unieke proeverij. De opbrengst gaat naar ons Medisch Kinderdagverblijf (MKD) in Limbricht voor de aanschaf van een OmiVista projector.

De projector maakt het mogelijk om ervaringen op te doen met de omgeving vanuit ontspanning, beweging en spel. Dé basis voor het ontwikkelen en leren voor onze kinderen binnen het MKD. Deze projector kan een bijdrage leveren aan meerdere ontwikkelingsgebieden van kinderen. Hij kan gebruikt worden voor educatieve doeleinden, door gebruik te maken van kleuren, getallen, vormen, letters en dieren. Ook stimuleert de projector het ontwikkelen in communicatie en interactie. Doordat met elke beweging direct een (audiovisuele) reactie wordt uitgelokt, krijgen kinderen de unieke mogelijkheid interactie te hebben met hun omgeving en de basiscommunicatievaardigheden op deze manier te trainen.

Wilt u ook een bijdrage leveren om de aanschaf van de OmiVista projector voor de kinderen op het Medisch Kinderdagverblijf van XONAR mogelijk te maken? Neem dan deel aan de proeverij!
Hiermee steunt u niet alleen dit belangrijke, educatieve doel. U beleeft zelf ook een heerlijke avond, waar u op een culinaire ontdekkingsreis wordt meegenomen. Meer informatie vindt u op onderstaande flyer. Via de QR-code kunt u zich aanmelden of door hier te klikken.

XONAR bedankt Rotaryclub Sittard-Geleen Deux Villes en Brasserie Ollie’s alvast hartelijk voor deze mooie actie!