Een helpende hand van

Onze vrienden

Het bestuur van de Vrienden van XONAR wordt bijgestaan door twee betrokken en ervaren ondernemers die de Raad van Advies vormen:

  1. Mevrouw V. Lataster, eigenaar Vivian Lataster Communicatie
  2. De heer Th. van Kessel, directeur APG.

De Raad van Advies bewaakt en toetst dat er transparant en verantwoord gebruik wordt gemaakt van fondsen en sponsoring en dat de gedragscode voor de zorg wordt gevolgd.

Vivian Lataster

Ik besef, zeker nu ik zelf moeder ben, dat niet elk wiegje in een veilige en liefdevolle omgeving staat. Soms zijn de omstandigheden gewoonweg niet ideaal om welke reden dan ook. Voor veel kinderen is een veilig en liefdevol thuis niet vanzelfsprekend, zelfs niet in ons eigen land. Om daar als ambassadeur/vriend een klein steentje aan te mogen bijdragen, is heel waardevol.

Vivian Lataster
Theo van Kessel

Theo van Kessel

Graag wil ik mijn hulp aanbieden aan die jeugdigen bij wie niet alles rooskleurig verloopt. Om ze een duwtje in de rug te geven, of door ze een hand op de schouder te leggen. Om ze het gevoel te geven dat ook zij er toe doen. Echt toe doen. Om ze het gevoel te geven dat er vrienden zijn waar ze op kunnen bouwen. Op ons, de vrienden van XONAR. Met als doel die twinkeling in de oogjes, die glimlach op het gezicht, die verdere groei van waardevolle mensen.