Samen kunnen we het!

Helpt u ook mee?

Wilt u ook in actie komen voor kinderen en jongeren die het nodig hebben?  Om ze blij te maken met net dat beetje extra? Sponsor een lopende actie of geef uw eigen actie aan.

Laat zien dat u kwetsbare kinderen en jongeren een warm hart toedraagt door te helpen. Dat kan op verschillende manieren. U kunt helpen als particulier, als organisatie en/of als vrijwilliger.

Wilt u alvast kennis maken met één van onze vrijwilligers. Bekijk dan het filmpje via onderstaande button.

Bekijk de video

Help mee

als particulier

Elke steun is welkom. Wilt u geld doneren? Kijk bij onze lopende acties en projecten. Heeft u  zelf een goed idee waarmee we kinderen en jongeren blij kunnen maken? Neem dan contact met ons op via info@vriendenvanxonar.nl. We gaan graag met u in gesprek.

Help mee

als organisatie

Wilt u als organisatie in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen iets betekenen voor kwetsbare kinderen en jongeren? Dat kan zowel financieel als in natura. Bijvoorbeeld door als team een maatschappelijke teamdag te hebben bij XONAR. Neem een kijkje bij onze lopende acties en projecten. Of neem contact met ons op: info@vriendenvanxonar.nl

Help mee

als vrijwilliger

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die willen helpen met het blij maken van kinderen en jongeren. We zoeken vrijwilligers die een handje willen toesteken met inpakken en sorteren en vervoeren van spullen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@vriendenvanxonar.nl We verkennen samen de mogelijkheden.