04-01-2021

Al 250 laptops geinstalleerd door IT voor Ons

Toen Frederik van IT voor Ons dit voorjaar de oproep van XONAR voorbij zag komen om laptops voor jongeren te sponsoren wist hij dat hij hier iets voor wilde doen.

Er waren op dat moment helaas geen laptops beschikbaar vanuit zijn bedrijf, waardoor hij besloot een ander voorstel te doen. ‘Laptops zijn natuurlijk enorm handig, maar dan moeten ze wel op de juiste manier geïnstalleerd zijn. Omdat dit tot mijn werkzaamheden behoort besloot ik aan te bieden alle laptops opnieuw te installeren en te voorzien van basissoftware’, aldus Frederik.

Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en heeft Frederik al zo’n 250 laptops voor XONAR geïnstalleerd. Stuk voor stuk laptops die terecht zijn gekomen bij jongeren en gezinnen van XONAR die deze goed kunnen gebruiken. Waarom Frederik dit doet?

‘Ik doe heel graag iets voor iemand anders. Als ik iemand kan helpen doe ik dat met alle plezier. Ik vind dat je als ondernemer ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebt en je een steentje bij moet dragen als je dat kan. Mij kost het in principe alleen mijn eigen tijd en ik vind het fijn daarmee een klein verschil te kunnen maken voor de jongeren van XONAR.’ Frederik is eigenaar van het bedrijf IT voor Ons, een full-service IT bedrijf voor MKB bedrijven. Hij streeft ernaar zijn klanten volledig te ontzorgen, waarbij gedacht kan worden aan installatiewerkzaamheden, leveren van apparatuur, maar ook het verzorgen van internet en telefonie. Meer informatie is te vinden via www.itvoorons.nl

Frederik, bedankt! Ook dankzij jouw inzet hebben de kinderen en jongeren van XONAR tijdens Corona hun schoolwerk goed kunnen doen en spelletjes kunnen doen voor hun ontspanning.

IT voor Ons